Om Kamilla

Velkommen til, mit navn er Kamilla Christensen – Jeg arbejder som freelance projektleder, facilitator og personlig coach. 

Min passion

Jeg er som person drevet af at skabe fremdrift og resultater og har (som jeg husker det) altid haft udvikling som omdrejningspunkt, både for mig selv, i mit arbejdsliv – og nu også for dem, jeg coacher. Særligt brænder jeg for arbejdet med personlig udvikling og for at skabe handlekraft igennem øget bevidsthed omkring potentialer og de forhindringer, vaner og tankemønstre, som spænder ben for udviklingen.

Personligt befinder jeg mig rigtig godt med forandring og i rollen som ‘katalysator’ og jeg tror på, at vi alle har præcis så stort et potentiale, som vi beslutter os for at tro på og ikke mindst vælger at tage handling på. 

Udover arbejdet med personlig udvikling arbejder jeg som facilitator og finder stor glæde og energi i at anvende mine kreative og organisatoriske evner til at designe effektive udviklingsforløb / workshops, som inspirerer og som gør det muligt for organisationer og teams at udvikle sig. Kontakt mig gerne, hvis du står med en udfordring og har brug for lidt sparring og en uforpligtende snak. 

Baggrund

Jeg er analytisk af natur og har 10 års erfaring fra Life-Science branchen, hvor jeg har opereret på tværs af mange forskellige funktioner og ofte i globale tværfaglige miljøer. Igennem årene har jeg erhvervet mig en bred faglig indsigt og erfaring med mange typer af projekter og aktiviteter fra min rolle som projektleder og facilitator.

Uddannelser

  • Certificeret Life- and Business Coach
  • Certificeret Facilitator
  • Certificeret Proces Konsulent
  • MSc. Fødevarevidenskab og Teknologi

You are today where your thoughts have brought you; you will be tomorrow where your thoughts take you.

James Allen

Tag kontakt

Ring til mig på 2510 2111 - eller skriv